Zakelijk

Wijnproeverij op locatie

De mogelijkheden voor een wijnproeverij zijn ontelbaar. Van bijvoorbeeld een originele vrijdagmiddagborrel op werk tot een formeel netwerk evenement. Een bedrijfsuitje met muziek, eten én een wijnproeverij? Dat kan ook. Wine Therapy werkt nauw samen met cateraars, artiesten, boten en unieke horecagelegenheden waardoor we uw gehele evenement van A tot Z kunnen regelen. Ongeacht wat het publiek of de aangelegenheid ook mag zijn, dat maakt Wine Therapy een onvergetelijke ervaring.

Voor het gemak zijn er concepten voor een proeverij, maar deze kunnen uiteraard geheel naar eigen voorkeur opgesteld worden. Onderstaande prijzen zijn slechts ter indicatie en zijn exclusief btw en voorrijkosten.

Concept 1 :  “Basis” Uitleg over de wijnen en het wijnproeven,  duur 2 uur, 5-6 verschillende wijnen:

<10 pers.  € 375,-

10-20 pers. € 675,-

20 pers.  35,- p.p.

 

Concept 2 : “Kenner” Gedetailleerde uitleg over specifieke wijnen, duur 2,5 uur, 5-6 exclusieve wijnen:

<10 pers.  € 475,-

>10-20 pers. € 850,-

20 pers. 45,- p.p.

 

Concept 3: Proeverij geheel naar eigen wensen, prijs op aanvraag. Mail uw wensen / budget naar info@winetherapy.nl voor een offerte.

 

Totaalevenement 

Wine Therapy is tevens in te schakelen voor het organiseren van een totaalevenement voor uw bedrijf. We hebben een selectie aan zeer unieke locaties, waarbij we eten drinken en entertainment laten samenkomen tot een zeer succesvol en onvergetelijke beleving!

Training en promotie

Naast proeverijen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om trainingen voor personeel of advies van het wijnassortiment te krijgen. Bovendien schrijf ik ook graag recensies ter promotie van een product, evenement of bedrijf.
Hiervoor geldt een uurtarief van € 60,-