Wijnproeverij mogelijkheden

Altijd al een wijnproeverij willen bijwonen of organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wine Therapy realiseert alles op basis van jouw voorkeuren!

Voor wie?

Het belangrijkste is dat wijn proeven voor iedereen toegankelijk moet zijn. Of je nu al veel van wijn af weet, of nog helemaal niets. En wijn proeven moet ook mét iedereen kunnen. Denk bijvoorbeeld aan jouw zakelijke relaties, de buren, sportvereniging, kookclub of op een hele originele manier daten. En iedereen heeft een andere smaak, dus jij bepaalt ook wat er op tafel en in jouw glas komt. Natuurlijk hebben we zat ideeën om je een eind op weg te helpen. En dat kan voor ieder budget. Wellicht kan het personeel in jouw restaurant meer kennis en ervaring op het gebied wijn gebruiken? Ook dan komt Wine Therapy graag langs om de nodige kennis  en ervaring tot een hoger niveau te brengen.

Hoe?

Wine Therapy komt naar jou toe in ieder opzicht. Heb je zelf nog geen concept in gedachte, dan zijn er talloze opties. Denk aan een leuk evenement voor jouw vrijgezellenfeest, lancering van een nieuw product of merk, een promotie, jubileum, bedrijfsuitje, reünie, date, bruiloft, verjaardag, VrijMiBo, kerstborrel en ga zo maar door. En wil je een proeverij met een bepaald thema, dan zorgen we dat het geregeld wordt. Teambuilding of interactie onderling nodig? Dan is bijvoorbeeld een “blinde proeverij”een leuke optie. Of wil je alleen witte wijnen of bubbels, of bepaalde wijnen afkomstig uit een specifieke streek? Met of zonder bijpassende snacks? Ook daarin zijn er talloze opties.

Waar?

Bij jou in de huiskamer, tussen de receptie en bruiloft door, bij jou op kantoor, in een boot of bij jouw restaurant om de eigen wijnen onder het publiek kenbaar te maken? Of is de locatie nog onbekend? Wine Therapy heeft veel duurzame samenwerkingen en een groot netwerk binnen de horeca- en evenementenbranche om ook daarin de mogelijkheden door te nemen.

Mocht je zelf een origineel concept hebben voor een wijnproeverij, dan brainstormen we graag creatief mee.